Πρώτη προπόνηση για την Ανδρική ομάδα μπάσκετ του Α.Σ. Καστοριάς

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας με τους αθλητές της να έχουν πολύ καλή διάθεση και ενέργεια έπειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα.

Ήδη ακολουθείται ένα εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας, καθώς το Πρωτάθλημα αρχίζει στις 22 Οκτωβρίου 2023 ενώ ο πρώτος αγώνας για το κύπελλο, ορίστηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2023.

Έπειτα από μια δύσκολη και ταυτόχρονα καλή πορεία την περσινή σεζόν, η ομάδα καλείται για 4η συνεχόμενη φορά να συμμετάσχει στην Γ´ Εθνική κατηγορία, που επίσημα θα ονομάζεται National League 2.

Η διοίκηση του συλλόγου ανέθεσε και φέτος στον έμπειρο coach Γιώργο Καραταγλίδη την τεχνική ηγεσία, σκοπεύοντας σε μια καλή παρουσία στο προσεχές πρωτάθλημα. Δίπλα του και στον τομέα της εκγύμνασης των αθλητών θα είναι και για την νέα σεζόν, ο γυμναστής της ομάδας Σάκης Παπαδόπουλος. 

Η ομάδα με τους έμπειρους αθλητές και σε συνδυασμό με το νεανικό ρόστερ, αναμένεται να παίξει ωραίο μπάσκετ που θα το ευχαριστηθούν οι αθλητές της, αλλά και να προσφέρει όμορφο θέαμα και συγκινήσεις στο φίλαθλο κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο να παρακολουθήσει τους πολύ ανταγωνιστικούς αγώνες. 

Και αυτή την αγωνιστική σεζόν το ρόστερ θα πλαισιωθεί από το πετυχημένο αναπτυξιακό πρόγραμμα του συλλόγου, κυρίως από αθλητές της εφηβικής ομάδας που πέρσι μέρος των αθλητών ήταν πρωταθλητές ΕΚΑΣΔΥΜ με την ομάδα παίδων, καθώς θα τους δοθεί η ευκαιρία της συμμετοχής και της πολύτιμης εμπειρίας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το ρόστερ στην πλειοψηφία του αποτελείται από αθλητές της περιοχής μας, καθώς και από φοιτητές που σπουδάζουν στην Καστοριά και ήδη 

έχει ανακοινωθεί μέρος του, ενώ τις επόμενες ημέρες θα παρουσιαστούν και οι υπόλοιποι αθλητές που το πλαισιώνουν.

Ο Α.Σ. Καστοριάς θέλει να ευχηθεί καλή επιτυχία στην ανδρική ομάδα με μια καλή παρουσία στην Γ´ εθνική κατηγορία και ευελπιστεί ότι και με την στήριξη των φιλάθλων της, που εδώ και πολλά χρόνια είναι δίπλα μας, θα τα καταφέρει για μια ακόμα φορά!

 

Α.Σ. Καστοριάς