Εκδήλωση του Α.Σ. Καστοριάς "Γνωριμία με το μπάσκετ"

Το απόγευμα του Σαββάτου 4/9/21 με μεγάλη συμμετοχή παιδιών πραγματοποιήθηκε επιτυχώς μια ξεχωριστή αυτή τη φορά εκδήλωση-κάλεσμα στα παιδιά της περιοχής μας. Το κάλεσμα αφορούσε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-12 ετών που θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα αλλά και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο μπάσκετ.

Μικροί αθλητές του συλλόγου αλλά και πλήθος παιδιών που αγαπούν το άθλημα βρέθηκαν στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή «κούνιες» στην νότια παραλία. Οι έμπειροι προπονητές και η γυμνάστρια των ακαδημιών του συλλόγου υποδέχτηκαν με πολύ αγάπη τα παιδιά. Τους έδειξαν τεχνικές δεξιότητας και διασκέδασαν με την ψυχή τους παίζοντας πολύ παιχνίδι και παράλληλα είχαν συμμετοχή σε διαγωνισμούς «σημαδεύοντας» τα καλάθια! Το ιδιαίτερο αυτό απόγευμα τελείωσε με τα χαμόγελα ικανοποίησης να είναι ζωγραφισμένα στα πρόσωπα των παιδιών στα οποία προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα του συλλόγου αλλά και μπάλες στους νικητές των διαγωνισμών.

Παράλληλα έδωσαν το ραντεβού για το επόμενο Σάββατο 11/9/21 που ξεκινούν οι προπονήσεις των ακαδημιών για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-12 ετών.

Ο Α.Σ. Καστοριάς θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Δήμο Καστοριάς για την παραχώρηση του πολύ ωραίου και πρόσφατα ανακαινισμένου ανοιχτού γηπέδου,  το καφέ «Περίπου» στο Ντολτσό και προσωπικά τον Κ. Βασίλη Βελλίδη για την βοήθειά του, καθώς και για την ευγενική προσφορά των νερών και χυμών που προσφέρθηκαν στα παιδιά και τον καλό μας φίλο και φίλαθλο της ομάδας κον Κώστα Γεωργίου που για μια ακόμα φορά ήταν χορηγός της εκδήλωσης. Κυρίως όμως τα παιδιά για την συμμετοχή τους αλλά και τους αγαπητούς γονείς που συνόδεψαν τα παιδιά.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν καθ’ όλη την διάρκεια της νέας σεζόν από τον οργανωμένο και άρτια στελεχωμένο σύλλογο μας που στόχο έχει, μεταξύ άλλων, τη σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών.

Η έναρξη των προπονήσεων θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο 11/9/21 στις 10:15 για τα κορίτσια και στις 11:15 για τα αγόρια στο κλειστό γήπεδο Καστοριάς.

Μέσα στην χρονιά θα ακολουθήσουν, όπως πάντα και φιλικοί αγώνες, κάτι που λατρεύουν τα παιδιά.

Καλή αθλητική σεζόν και φυσικά καλή σχολική χρονιά!