ΔΑΚ Καστοριάς μπάζει νερά

Στο κλειστό γήπεδο του Άργους Ορεστικού θα διεξαχθεί αναγκαστικά ο αγώνας για το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, μεταξύ της ομάδας του ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και του ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ.

Στο κλειστό δημοτικό γήπεδο της Καστοριάς, μετά την πρόσφατη χιονόπτωση και το λιώσιμο του πάγου από τη σκεπή, τα νερά στάζουν σε μεγάλο βαθμό μέσα στο γήπεδο και η διεξαγωγή του αγώνα κρίθηκε αδύνατη έως και επικίνδυνη. Μάλιστα οι προπονήσεις της εβδομάδας όλων των τμημάτων του συλλόγου μας αλλά και των άλλων συλλόγων που φιλοξενεί το ακατάλληλο πλέον γήπεδο, έγιναν με τον φόβο μη τραυματιστεί κάποιος αθλητής ή αθλήτρια.

Έτσι, μετά τις τελευταίες κωμικοτραγικές εξελίξεις που σημειώνονται στο μοναδικό και εγκαταλειμμένο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, ο ΑΣ Καστοριάς αποφάσισε να μετακομίσει στο γήπεδο του Άργους Ορεστικού, προκειμένου να μην αναβληθεί και να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας του πρωταθλήματος.

Παρακαλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας, να μετακινηθούν στο Άργος Ορεστικό προκειμένου να παρακολουθήσουν το σημερινό ματς της Καστοριάς κόντρα στον Ερμή Αγιάς. Η στήριξη σας είναι σημαντική για την ομάδας μας. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.

Όσο για τους αρμόδιους το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι θα πρέπει να αισθάνονται ντροπή για την αναγκαστική μεταφορά της έδρας λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου. Ήρθε η ώρα κύριοι να αναλάβετε τις ευθύνες σας. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ