ΠΑΟ vs ΑΣ Καστοριάς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο κλειστό γήπεδο του Άργους Ορεστικού, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί της Καστοριάς με σκορ 83-53.

Αντιμετωπίζοντας χθες το απόγευμα στο ΔΑΚ Άργους Ορεστικού τον φετινό νταμπλούχο Παναθηναϊκό σε φιλική αναμέτρηση, η ομάδα της Καστοριάς κατάφερε να σταθεί επάξια στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες του αγώνα, χάνοντας όπως άλλωστε ήταν φυσιολογικό το παιχνίδι, με σκορ 83-53, κερδίζοντας ωστόσο, πάρα πολλά από πλευράς εμπειριών. Η εικόνα της Καστοριάς είναι αρκετά θετική, καθώς όλοι οι παίκτες παλιοί και νέοι έχουν διάθεση και συνεργάζονται ομαδικά μέσα στο γήπεδο.

Να σημειωθεί, ότι η εν λόγω φιλική κόντρα, παρά το γεγονός ότι αρχικά ήταν προαποφασισμένο να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία του κόσμου, τελικά, την τελευταία στιγμή επετράπη να την παρακολουθήσουν όσοι εκείνη τη στιγμή ήταν έξω από το κλειστό γήπεδο, απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές από το παιχνίδι, που είχε συναρπαστικές φάσεις και από τις δύο ομάδες.

Η διοίκηση και η ομάδα του ΑΣ Καστοριάς θα ήθελε με την σειρά της, να ευχαριστήσει την ομάδα του Παναθηναϊκού για την τιμή που μας έκανε να αγωνιστούμε μαζί τους.